30 octobre 2017 La Pomme Cannelle Diner d’exception

Le Chef Paul Fourier a le grand plaisir de recevoir le chef René Mathieu pour un diner d’exception à 4 mains au restaurant La Pomme Cannelle. Découvrez ce magnifique menu en 7 services sublimé par un accord mets et vins avec le Château Pauqué du domaine Abi Duhr le lundi 30 octobre. (Menu à 139€/pers, accord mets et vins inclus).
Réservez sans plus tarder votre table!
What do you get when two very talented chefs from Belgium get together in one kitchen? A magnificent 7-course dinner cooked by Chef René Mathieu and Chef Paul Fourier hosted at La Pomme Cannelle Restaurant on Monday 30th October. The menu is at 139€/person including food and wine pairing from Château Pauqué from Abi Duhr vineyard. Don’t miss out on this prestigious dinner where flavours will be honoured and book your table now!
Le Royal Hotels and Resorts - Luxembourg René Mathieu. Fruits de ma passion
Tel: 24 16 16 736 or restauration-lux@leroyal.com
www.restaurant-pomme-cannelle.lu/…/an-exceptional-four-han…/

Chargement...