Am Härz vum Mëllerdall bidd d'Brasserie Heringer Millen eng angenehm Terasse matzen am Grengen an eng vlott Kichen déi op lokalen Produkter baséiert. De Chef as en Ancien élève an als Majeur de Promotion vum Institut Paul Bocuse diploméiert gin an huet an den läschten Joëren am Ausland geschafft, vun New York op Shangai vir vun iwwerall déi bescht Rezepter matzebrengen.
Horaires
LundiFermé
Mardi12:00—22:00
Mercredi12:00—22:00
Jeudi12:00—22:00
Vendredi12:00—22:00
Samedi12:00—22:00(Aujourd'hui)
Dimanche12:00—17:00
Un aperçu de la carte
Suggestions
- Flammkuch chèvre et poire 12,00€
- Flammkuch jambon cru ou cuit et "Roude Bouf" 14,00€
Entrées
- Croustillant de pain jambon, fromage et légumes craquants 10,00€
- Gaspacho à la fraise luxembourgeoise de Hënsdref, poivrons, concombre, copeaux de jambon cru et croutons 12,00€
Plats
- Epaule d’agneau confite, pommes macaires à la tomate 21,00€
- Filet de daurade avec sauce vierge, boulgour, carottes, panais, dip yaourth et concombre 20,00€
Desserts
- Carpaccio d’ananas, menthe, sorbet ananas maison 9,00€
- Ile flottante, inspirée de la recette de Paul Bocuse 9,00€